• 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 1
  • 1

 

 

 

 

 

Од година во година, тапацираниот мебел со потпис на САВЕЛО стана познат по својот комфор, иновативниот дизајн и достапноста за секого.Нашата посветеност на партнерите и потрошувачите во изминативе 20 години не донесе на водечките позиции во производството на тапациран мебел. Разбирајќи ги потребите на нашите потрошувачи, нудиме безброј можности, креирајќи одличен производ. Природни и сертифицирани материјали во една голема палета од бои го карактеризираат нашето производство. Современ или традиционален, нашиот тапациран мебел ја комбинира удобноста и практичноста. САВЕЛО е посветен да Ви ги понуди иновациите во квалитетот, удобноста и дизајнот во тапацираниот мебел. Седнете и откријте го комфорот!

тимот на САВЕЛО

/ЗА САВЕЛО/

Savelo Dragolub dooel tel.++389(0)34 330 390 / fax:++389(0)34 330 392, email:info@savelo.com.mk

facebook
twitter
twitter